Μια βραδιά αφιερωμένη στη νέα Cayenne και στους πελάτες και φίλους της Porsche στην Ελλάδα.

Μερικές εβδομάδες, αφότου η νέα Cayenne 3ης γενιάς παρουσιάστηκε από την Porsche AG στον διεθνή Τύπο, σε μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση στην Κρήτη, η Μοτοδυναμική και η Porsche Greece είχαν την χαρά να παρουσιάσουν τις νέες Cayenne, στους πελάτες τους και φίλους της μάρκας.

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, που χαρακτηρίστηκε πρόσφατα ως «Μνημείο Νεώτερης Αρχιτεκτονικής» και o οποίος αναδεικνύεται το τελευταίο διάστημα σε ένα από τα πιο hot talk of the town σημεία της Αθήνας, το Ωδείον Αθηνών στο κέντρο της πρωτεύουσας, περισσότεροι από 500 προσκεκλημένοι της Porsche Greece, γνώρισαν από κοντά - σε μια μοναδικά επιμελημένη βραδιά - την επιτομή των αυτοκινήτων στην κατηγορία των Utility Vehicle (SUV).

H βραδιά είχε ως βασικό motto το “Sportscar Together” και τις εμπειρίες που μπορεί ο οδηγός να μοιραστεί με τη νέα Cayenne.

Ο υπόγειος χώρος του Ωδείου Αθηνών είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει την εκδήλωση.

Η ροή κλιμάκωσης περιελάμβανε flash mob θεατρικό δρώμενο και ζωντανή εκτέλεση άριας δημοφιλούς όπερας, live cooking από γνωστό pastry chef και κλήρωση με πολύ ιδιαίτερο δώρο για τους παρισταμένους.

Μετά τις ομιλίες των στελεχών του Κλάδου αλλά και του CEO της Moτοδυναμικής κυρίου Σωτήρη Χατζίκου, οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να περιεργαστούν τα αυτοκίνητα και να συμμετάσχουν στα τρία θεματικά booths (“Taste Together” – “Share Together” – “Roadtrip Together”), σκοπός των οποίων ήταν να δώσουν μια μικρή γεύση της περιπέτειας και των εμπειριών που μπορεί να ζήσει κάποιος με την νέα Cayenne.

Παράλληλα, σε ξεχωριστό και ειδικά διαμορφωμένο ατμοσφαιρικό χώρο, αφιερωμένο στο DNA της μάρκας, παρουσιάστηκαν ενδεικτικά είδη Porsche Driver’s Selection της boutique μας και έγινε προβολή heritage video με highlights από την ιστορία των 70 ετών της μάρκας.

H 3η γενιά τη Cayenne στην καλύτερη στιγμή της: Νέοι κινητήρες, νέα αυτοφερόμενα αμαξώματα, εξελιγμένα ηλεκτρονικά, διασυνδεσιμότητα με ταχύτητα και ασφάλεια. Ταχύτερη σε επιδόσεις στον δρόμο, φιλικότερη προς το περιβάλλον, πιο οικονομική στη χρήση, είναι ταυτόχρονα ένα πραγματικό off road και ένα αυτοκίνητο touring μεγάλων αποστάσεων.

Η νέα Cayenne ενσωματώνει όλες τις αρετές της μάρκας στην κατασκευή sport αυτοκινήτων. Εξαιρετική οδική συμπεριφορά σε κάθε είδους δρόμο, μεγάλοι εσωτερικοί χώροι, έξυπνα συστήματα διαχείρισης, βελτιωμένη άνεση και υψηλή ποιότητα υλικών.

Η Cayenne, αποδεικνύεται best seller για την Porsche AG, καθώς από το 2002, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά - καθιερώνοντας την κατηγορία των μεγάλων πολυτελών SUV - έχουν παραδοθεί σε όλο τον κόσμο πάνω από 770.000 αυτοκίνητα.

Η νέα Cayenne είναι ήδη διαθέσιμη στα Porsche Centers.

14 Δεκεμβρίου 2017