Press Releases Porsche Cyprus

Press Releases Porsche Cyprus

Σαββατοκύριακο από την A.I. MOTOKINISI GROUP για τους λάτρεις των θρυλικών αυτοκινήτων PORSCHE Σαββατοκύριακο από την A.I. MOTOKINISI GROUP για τους λάτρεις των θρυλικών αυτοκινήτων PORSCHE

Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο από την A.I. MOTOKINISI GROUP για τους λάτρεις των θρυλικών αυτοκινήτων PORSCHE και των αξεσουάρ PORSCHE DESIGN

 

Η A.I. MOTOKINISI GROUP, σε συνεργασία με το Aphrodite Hills Intercontinental και την επίσημη αντιπρόσωπεία των γυναικείων τσαντών CHANEL στην Κύπρο, TIFFANY BOUTIQUE, διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό και άκρως χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο γεμάτο με μοναδικές, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Αποκορύφωμα ήταν φυσικά η ευκαιρία των καλεσμένων να οδηγήσουν θρυλικές PORSCHE και να ζήσουν μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία.

Στο ξεχωριστό αυτό Σαββατοκύριακο, στις 18 και 19 Μαΐου, παρευρέθηκαν δεκάδες Κύπριοι και ξένοι ιδιοκτήτες αλλά και λάτρεις των PORSCHE, PORSCHE DESIGN και CHANEL. Το βράδυ του Σαββάτου οι καλεσμένοι γεύτηκαν νοστιμιές της κυπριακής κουζίνας σε παραδοσιακή ταβέρνα και διασκέδασαν με παραδοσιακούς κυπριακούς χορούς. Την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση test drive των θρύλων της PORSCHE, BOXTER, CAYMAN, CARRERA 911, PANAMERA και CAYENNE. Επίσης το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την εκλεκτική συλλογή των αξεσουάρ PORSCHE DESIGN αλλά και “το υπέρτατο αντικείμενο πόθου” τις άψογες από κάθε άποψη γυναικείες τσάντες CHANEL!

Η A.I. MOTOKINISI GROUP είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων PORSCHE και των μοναδικών ρούχων και αξεσουάρ PORSCHE DESIGN. Στόχος της εταιρείας είναι επίσης η παροχή άριστης μετά την πώληση εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης για την ενίσχυση της μοναδικής εμπειρίας και της οδηγικής απόλαυσης PORSCHE.


 

5/17/2013

Previous press releases

Previous press releases can be found here.